Giethoorn tour

giethoorn

Wil jij binnenkort een stedentrip in Nederland maken maar weet je nog niet waar je precies heen wilt? Vergeet dan in ieder geval niet om een bezoek te brengen aan Giethoorn! Het waterstreekdorp Giethoorn staat ook wel bekend als het Nederlands Venetië en is zeker een bezoek waard.

In Giethoorn vindt net zoals in Venetië, bijna alles plaats op het water. Dankzij de kleine bruggetjes, de molens en het prachtige landschap krijg je gegarandeerd al snel een heerlijk vakantiegevoel!

Boek nu een Giethoorn tour

In Giethoorn kun je een bootje huren of op een rondvaartboot stappen om het dorp te bewonderen. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden en een tal van activiteiten te doen die ervoor zorgen dat je een geslaagd dagje Giethoorn beleeft.

Maar om echt iets van de cultuur en de geschiedenis van Giethoorn op te pikken, om op plekken te komen waar je als toerist niet zomaar terecht komt, is het zeker de moeite waard om een Giethoorn tour te boeken.

Giethoorn tour

Onze gids verteld je alles over Giethoorn

Als je een Giethoorn tour boekt bij Tour Guide Amsterdam wordt jouw dagje Giethoorn ongetwijfeld onvergetelijk. De gids haalt je op rond 9:30 uur. Dit kan zijn bij een hotel of op een andere vooraf afgesproken plek. Pas tegen 17:00 uur eindigt de tour en wordt je weer teruggebracht naar waar je begon. Onze gids kan je tijdens de tour alles vertellen over Giethoorn.

Hij kent de rijke geschiedenis van dit eeuwen oude dorp, maar kan je ook inspireren door te vertellen over de hedendaagse cultuur van Giethoorn. Vraag naar de BN’ers die in Giethoorn wonen en het prachtige zogeheten kaaslandschap, je zult ogen en oren te kort komen. Onze gids zorgt hoe dan ook voor een onvergetelijke Giethoorn tour en een geslaagde dag.

Online Marketing by CityCash.nl | Bloggen, linkbuilding en website promotie.